EnergyManagement

EnergyManagement- bloggen

Annica Gilbertsson, grundare av EnergyManagement, reflekterar över stort och smått.

Senaste inläggen

Arkiv

Step up The Game #5: Kasta upp, kasta bort!

Det händer oss alla. En extra körig morgon, en vecka med ett antal småelände på rad eller en längre tid av kämpande med något segt där det nu börjar det kännas hopplöst. En otrevlig medtrafikant eller jobbig kollega som liksom tutar lite väl högt och retligt och på fel ställen. Ja ni förstår vad jag menar. Vardagliga förtretligheter (eller allvarligare saker) som påverkar sinnesstämningen och humöret (och då inte till det bättre) och som liksom sitter kvar tills man lyckas få det ur systemet.

I sådana lägen kan det vara bra att ha någon som kan hålla i spyhinken ett slag (alltså ha någon som lyssnar när man pratar av sig), ta fram en ny när den är full (alltså lyssna lite till) och sen tömma och spola ur. Med det gemensamma målet att om en stund, lägga mindre fokus på det som gör att man mår illa och mer fokus på något som gör att det känns bättre.

"In a while you will feel fine-bag". Asså hur bra är inte den som spyhink?!?!! Lätt att ha med överallt och med en text som påminner om vad det hela handlar om. När du flyger med Norwegian nästa gång be om att få några extra med dig. Kasta upp och kasta bort och om en liten, liten stund mår du bättre.