EnergyManagement

EnergyManagement- bloggen

Annica Gilbertsson, grundare av EnergyManagement, reflekterar över stort och smått.

Senaste inläggen

Arkiv

Den snyggaste ängeln i himlen!

Samtidigt som så många är mitt uppe i att springa runt och stressa med julen till den grad att de knappt tycker den känns kul, håller en man på sjukhuset i Lund om sin älskade fru som för varje timme försvinner bort lite mer. Denna familj hade gjort ALLT för att FÅ LOV att fira jul men hellre än alla klappar i världen hade de velat få fler timmar i varandras närvaro. Helst så många att de fick fira sonens femårsdag några dagar efter jul tillsammans. Och så klart alla kommande jular och födelsedagar med.

Normalt sett är jag inte för några nyårslöften. Men just nu känner jag för att ge ett förslag på ett sådant. Vad sägs om att vi försöker ta det lite lugnare, vara lite gladare och leva lite mer? Vad sägs om att vi alla blir ännu lite snällare, skiter i att hänga upp oss på tråksaker på jobbet eller irritationer hemma och i större grad försöker uppskatta allt det fina, det vackra, det roliga, det goda och det positiva i livet och i världen?

Älskade vän som nu är på väg bort från oss alla. Tack för alla fina stunder vi haft, för alla samtal, skratt och för dina underbart goda middagar. Tack för all omsorg, kärlek och hjälp från dig när JAG var sjuk. Det enda som tröstar mig lite, lite är att jag vet att du kommer fortsätta att finnas kvar och att du kommer att ha det bra – som den snyggaste ängeln i himlen!