EnergyManagement

Föreläsning

Föreläsningen var en succé! Annica berörde med sin goda energi, förmågan att förmedla kunskap och genom att sätta fingret på det som är viktigt. Jag önskar alla chansen att bli berikade på det sätt jag och de 200 andra som lyssnade blev!

Ebba Rundquist, Eventansvarig ARKAD 2015

Inspirationsföreläsningen ger

  • Ett smakprov på EnergyManagement och en god första inblick i EnergyManagement-modellen.
  • Idéer kring vilka faktorer man kan jobba med för att skapa positiv energi, både själv och tillsammans i en arbetsgrupp.
  • Praktiska och vardagsnära tips som funkar både hemma och på arbetet.
  • En glad energiinjektion med många aha-upplevelser och tänkvärda exempel. 
Boka föreläsning

Föreläsningen? Japp, den inspirerar!

En föreläsning om energi –
med enbart positiv klimatpåverkan!

EnergyManagement-inspirationsföreläsning är en föreläsning om hur man skapar positiv energi – en av de viktigaste faktorerna för både välmående och framgång.

Syftet med föreläsningen är att på ett tankeväckande och underhållande sätt låta åhörarna stifta bekantskap med EnergyManagement-modellen och dess innehåll samt ge en överblick över vilka faktorer man kan jobba med för att skapa positiv energi. På vägen bjuds på tips, exempel och idéer på vad både du själv och ni på jobbet kan tänka på och göra.

Det mesta går lättare om man mår bra och är ”pigg och glad”. Men hur lyckas man bli det? Är detta något man har egen kontroll över? Kan man på en arbetsplats gemensamt styra över något sådant? Svaret är ja. Man kan själv, och tillsammans i en organisation, skaffa vanor som skapar en positiv laddning. Och, förutom att välmåendet och arbetsglädjen ökar gör samma vanor under för verksamhetens resultat.

En vanlig föreläsningslängd är en till en och en halv timme men det går att justera för att passa in i ert eventuella program. På den tiden får ni en härlig energikick och något viktigt men roligt att samlas kring och tala vidare om. Föreläsningen passar såväl mindre grupper som de riktigt stora.

Boka föreläsning