EnergyManagement

Mission Vision & Passion

Vår Vision

Ett stort nätverk av människor med positiv energi!

Positiv energi får oss att må bra, njuta mer av livet och lättare lyckas med det vi önskar. Det får företag att blomstra och inte minst – det gör världen till en något bättre plats att vara på, både snällare och gladare.

De bästa förutsättningarna för de vanor, tankesätt och handlingar som ger positiv energi skapar vi tillsammans. Dessutom, positiv energi sprider sig. Från kropp till själ, från själ till kropp, från dig till din kollega, från en avdelning till en annan, från granne till granne, från oss till dig från dig till oss.

Det finns inget vi tycker mer om än att hjälpa människor och organisationer att utveckla positiv kraft som alla mår bra av och har nytta av – och som sprider sig.

Vi inspirerar gärna även dig! Anslut dig till vårt nätverk av positiv energi genom att gilla oss på facebook eller genom att signa upp för energinytt, nyhetsbrevet till våra energivänner som kommer… ibland.

Mission och Passion

Vi på EnergyManagement gillar:

Att utveckla en verk-samhet som gör nytta och skillnad i människ-ors liv, arbetsliv och i världen totalt.

Att jobba för att öka den positiva och goda energin i världen. Ju bättre vi mår var och en, ju bättre mår vi alla. Ju fler personer som mår bra, ju mer vänlig-het, generositet och gladhet får världen.

Att hjälpa individer och arbetsplatser direkt med energigivande vanor och indirekt genom att bidra till att det blir lättare och roligare att skaffa den och ha dem.

Tanken på att skapa ett stort nätverk av människor med positiv energi! På sikt över hela världen.