EnergyManagement

EnergyManagement- bloggen

Annica Gilbertsson, grundare av EnergyManagement, reflekterar över stort och smått.

Senaste inläggen

Arkiv

Var hoppfull!

Den kreative och ständigt målande, uppfinnande, skapande yngre sonen kom för något år sedan med en nygjord skylt till mig och sa (något rörd):  "-Denna är till dig mamma! För det är så himla mycket du. Du ger dig inte, du kämpar på, till och med med cancer och allt när du hade det." (Ja, detta är ett tag sedan, men jag hittade nyss skylten och mindes det hela...)

Så himla gulligt. Jag blev rörd själv. Och jag blev det nu igen när jag tänkte tillbaka. 

Nu kan ju detta dock låta som att om det är full rulle framåt på mig "no matter what" men så har det verkligen inte varit. Under lång tid har det varit väldigt mycket som satt alldeles för mycket stopp. (Jag vågar säga att om det är något jag vet mycket om så är det energi, jag vet hur det är att ha massor, men också hur det är att vara utan.) Dock, en sak stämmer. Inget sätter ju riktigt stopp förrän man gett upp.

Vad jag vill säga med detta är: Låt inget stoppa dig från att önska det bästa av framtiden och livet. Även ifall det inte blev som du tänkte först. Eller är som du egentligen vill ha det. Det kanske blir så sen. Kanske till och med bättre, vem vet? Eller så blir det något annat som också är bra. Var hoppfull! 

Skylten? Den får stå i vardagsrummet ett tag!