EnergyManagement

EnergyManagement- bloggen

Annica Gilbertsson, grundare av EnergyManagement, reflekterar över stort och smått.

Senaste inläggen

Arkiv

Fira (mer än) påsk

Påskhelgen har ofta potential att vara en härlig helg. Mindre kravfylld än julen, mer socialt avslappnad och kommer vårsolen fram känns det lyxigt att vara ute bland påskliljorna.

Påskhelgen kan också vara en bra tid att göra en tillbakablick på årets första månader. Sätt dig och skriv en lista över saker du kommer på att du fått gjort eller klarat av sedan årsskiftet - även de allra minsta! Till exempel så har du ju överlevt vintern. Bara det är, precis som påsken, värt att fira. Tänk sedan att alla saker som står på listan förtjänar en påskskål fylld av ett innehåll du blir glad över.

Bara tanken på detta skapar en nöjdhetskänsla som gör helgen skön. Du behöver alltså inte smälla i dig en massa godisägg eller dricka champagne för att känna dig nöjd över livet och göra påsken extra glad. (Men du kan ju göra det ;-))

GLAD PÅSK!